Reparatie / Post garantie


         Pe parcursul celor 12 luni se vor efectua reparatiile necesare pentru repunerea in stare de functionare a echipamentelor frigorifice & congelatoare anuntate ca defecte.

Se asigura:

  • personal dedicat si echipamentele tehnice necesare (call center dotat cu telefoane fixe si mobile, fax-uri, internet) pentru monitorizarea contactelor cu reprezentantii dumneavoastra din teritoriu si ai distribuitorilor;
  • transport;
  • constatare;
  • piese de schimb pentru circuitul electric si pentru circuitul frigorific;
  • manopera necesara reparatiei in maxim 24 – 72 de ore, in functie de locatie si anotimp;
  • verificarea bunei functionari a echipamentelor frigorifice reparate;

Nu asiguram: usa, geam, garnitura, rafturi, cosuri, incuietori, roti, picioare, stikere & canopy.

       Intreaga responsabilitate privind reparatia/post garantie a echipamentelor frigorifice revine (prin externalizare) societatii noastre, care va urmari si verifica permanent modul cum se deruleaza intreaga activitate.

        Dupa punerea la punct si asimilarea de catre ambele parti a sistemului de semnalare a defectelor si efectuarea reparatiilor necesare, societatea dumneavoastra nu mai trebuie sa se preocupe de nimic legat de frig ci numai de activitatea de productie si comercializare pe care o desfasurati in mod curent. Tot ceea ce inseamna procurarea de piese de schimb pentru circuitul frigorific, accesorii, consumabile, transport, service, evidenta serii vitrine etc. va fi treaba societatii noastre.

         In speranta ca demersul nostru poate contribui la imbunatatirea si eficientizarea activitatii societatii dumneavoastra, va invitam sa ne contactati prin e-mail (service@mircooling.com, office@mircooling.com) sau telefonic (021/351.09.03, 021/351.09.05, 021/351.09.07, 0752.422.902).

Descarca PDF