Ecologizare

          Societatea noastra are capacitatea tehnica, organizatorica si autorizatiile necesare pentru colectarea si dezmembrarea echipamentelor frigorifice defecte sau uzate care contin agenti de racire ( recuperarea uleiurilor, a agentilor de racire; demontarea si separarea selectiva a pieselor componente – fier, cupru, spuma poliuretanica, tuburi neon, plastic, etc. ).

          Conform Directivei Europene de Mediu tratarea in acest fel a echipamentelor frigorifice este o obligatie legala care va incumba si a carei respectare este urmarita scrupulos de Agentia pentru Protectia Mediului.

          Intreaga responsabilitate privind ecologizarea echipamentelor frigorifice revine (prin externalizare) societatii noastre, care va urmari si verifica permanent modul cum se deruleaza intreaga activitate.

          Dupa punerea la punct si asimilarea de catre ambele parti a sistemului de semnalare a defectelor si efectuarea reparatiilor necesare, societatea dumneavoastra nu mai trebuie sa se preocupe de nimic legat de frig ci numai de activitatea de productie si comercializare pe care o desfasurati in mod curent. Tot ceea ce inseamna procurarea de piese de schimb pentru circuitul frigorific, accesorii, consumabile, transport, service, evidenta serii vitrine etc. va fi treaba societatii noastre.

          In speranta ca demersul nostru poate contribui la imbunatatirea si eficientizarea activitatii societatii dumneavoastra, va invitam sa ne contactati prin e-mail (service@ugur.ro, office@ugur.ro) sau telefonic (021/351.09.03, 021/351.09.05, 021/351.09.07, 0752.422.902).

Descarca PDF