Servicii

  • S.C. "MIR COOLING" S.R.L este specializata in productie, service garantie si postgarantie de echipamente frigorifice si congelatoare comerciale, avand o experienta mare in domeniu, activand in acesti 20 ani fara intrerupere pe piata romaneasca a frigului si chiar exportand o parte din produsele sale unor parteneri din alte tari membre sau nu ale CE (Olanda, Bulgaria, Republica Moldova).
  • In Bucuresti produce la comanda, functie de cerintele clientului o gama tipo-sortimentala foarte variata din care mentionam: vitrine frigorifice si congelatoare orizontale sau verticale, dulapuri cu panza de aer, dulapuri congelatoare si frigorifice, vitrine expunere peste, vitrine de cofetarie si patiserie, etc. .
  • Este distribuitor pentru Romania al concernului turc "UGUR" furnizand pe piata romaneasca o gama variata de echipamente frigorifice si congelatoare comerciale destinate producatorilor de bauturi (vitrine frigorifice verticale pentru bere, sucuri, ape minerale), producatorilor de inghetata (lazi congelatoare, vitrine orizontale expunere inghetata, masini industriale si comerciale de produs si distribuit inghetata etc.), producatorilor de lactate (vitrine, lazi si dulapuri frigorifice verticale), producatorilor de carne (lazi frigorifice de conservare si expunere), dotarii barurilor, restaurantelor, cofetariilor (masini de cuburi de gheata, lazi congelatoare si refrigeratoare, dulapuri verticale de prezentare) precum si magazinelor alimentare (lazi frigorifice sau congelatoare orizontale cu capace sau panza de aer, vitrine congelatoare sau refrigeratoare verticale cupanza deaer) etc. .
  • Pentru a mentine o oferta de preturi competitiva a produselor si activitatii de service a incheiat parteneriate cu producatori de prestigiu din Polonia, Italia, Spania, Danemarca, Turcia de la care importa direct si la preturi avantajoase piese de schimb, accesorii, componente, consumabile precum si aparate, instalatii si scule frigotehnice de specialitate pentru o parte dintre acestia avand si calitatea de distribuitor pentru Romania.
  • Pentru toti clientii produselor sale frigorifice si congelatoare societatea noastra asigura operatiuni de intretinere in perioada de garantie (2 ani) si postgarantie sens in care si-a creat pe baze contractuale o retea de 207 centre service amplasate echilibrat in toata tara, respectiv cel putin cate unul in fiecare resedinta de judet si alte cateva in plus in principalele orase mari, sau sensibile din punct de vedere al functionarii echipamentelor frigorifice si congelatoare (ex. orasele litoralului Marii Negre) astfel incat in intervale de ore poate raspunde cu promptitudine oricarei solicitari.


PROPUNERE SERVICII PENTRU ECHIPAMENTE FRIGORIFICE & CONGELATOARE:

Tinand cont ca societatea dumneavoastra are in exploatare un numar mare de echipamente frigorifice sau congelatoare si luand in calcul ca majoritatea acestora sunt amplasate de utilizatori in spatii deschise, pentru utilizarea normala si prelungirea duratei lor de viata se impune o revizie periodica a acestora.
In acest scop societatea noastra va poate asigura urmatoarele operatiuni tehnice anuale pentru echipamentele frigorifice sau congelatoare ale dumneavoastra care nu mai sunt in garantie: