jQuery First Visit Popup Demo

  PROMOTIE, pentru vitrinele aflate pe stoc !  

Intretinere/Sanitizare & Reparatie/Post garantie


         Toate operațiunile prevazute la punctele „ÎNTREȚINERE/SANITIZARE” și „REPARAȚIE/POST GARANȚIE”,  pot fi prestate împreună sub forma de pachet care cuprinde:

  • personal dedicat și echipamentele tehnice necesare (call center dotat cu telefoane fixe și mobile, fax-uri, internet) pentru monitorizarea contactelor cu reprezentanții dumneavoastră din teritoriu și ai distribuitorilor;
  • transport;
  • constatare;
  • materiale de curățenie;
  • piese de schimb pentru circuitul electric și pentru circuitul frigorific; accesorii și consumabile;
  • manopera necesara reparației pe loc sau în maxim 24 – 72 de ore, în funcție de locație și anotimp;
  • verificarea bunei funcționari a echipamentelor frigorifice reparate;

Nu asiguram: ușa, geam, garnitura, rafturi, coșuri, încuietori, roti, picioare, stikere & canopy.

       Întreaga responsabilitate privind întreținerea/sanitizarea și reparația/post garanție a echipamentelor frigorifice revine (prin externalizare) societății noastre, care va urmări și verifica permanent modul cum se derulează întreaga activitate.

După punerea la punct și asimilarea de către ambele parți a sistemului de semnalare a defectelor și efectuarea reparațiilor necesare, societatea dumneavoastră nu mai trebuie sa se preocupe de nimic legat de frig ci numai de activitatea de producție și comercializare pe care o desfășurați in mod curent. Tot ceea ce înseamna procurarea de piese de schimb pentru circuitul frigorific, accesorii, consumabile, transport, service, evidenta serii vitrine etc. va fi treaba societății noastre.

         În speranța ca demersul nostru poate contribui la îmbunătățirea și eficientizarea activității societății dumneavoastră, va invitam sa ne contactați prin e-mail (service@mircooling.com, office@mircooling.com) sau telefonic (021/351.09.03, 021/351.09.05, 021/351.09.07, 0752.422.902).

Descarca PDF